Adgangskontrol

Skal der være klarhed om hvem der kommer ind i dit lokale og hvornår der har været folk på stedet, eller skal der være klarhed om hvem der må have adgang til éns hjem, er den rigtige løsning for dig adgangskontrol. Det bliver i stigende grad populært at integrere alarmen og adgangskontrol.

Her hos FD Alarmer har vi løsninger til adgangskontrol fra nogle af de førende leverandører på markedet. En populær løsning er integreret alarm og adgangskontrol fra Vanderbilt Industries. Skal der være flere muligheder med programmering af dine døre med udvidet kalender søgning og integration mellem tidsstyring og kantine afregning, har vi også de rette løsning. Kontakt os for nærmere oplysning. Vi har et tæt samarbejde mellem en af områdets mest erfarne låsesmede og kan i fællesskab sikre den rigtige løsning.

Vi leverer en rækker løsninger til administration af dine døre, noget der vinder stort indpas i tid er cloud baseret løsninger hvor alle data gemmes i skyen, derved er det ikke nødvendigt at gemme database filer og man kan altid genetablere opsætninger selvom en server skulle vælge at gå ned.

Når du bestiller et adgangskontrolsystem fra FD Alarmer A/S sørger vi for hele installationen, også låsearbejde. I samarbejde med Låsekompagniet i Herning kan vi finde den optimale løsning.

Jeg vil gerne ringes op angående en løsning


Udfyld kontaktformularen og en af vore medarbejdere kontakter dig for at gennemgå dine behov for sikring. 

Web by the friendly dotpeople