Alarm til Erhverv

Vi har med vores alarmanlæg, skræddersyet til Erhverv lagt vægt på løsninger der gør det nemt for brugeren, vi er et ISO9001 certificeret virksomhed der giver os mulighed for som en af de eneste i lokalområdet at kunne tilbyde forsikrings godkendte anlæg. Anlæggene vi sammensætter giver tryghed og sikkerhed for alle firmaets medarbejdere.

Vi leverer en række alarmløsninger til erhverv der først og fremmest sikrer din virksomheds værdier, vi laver service på de allerfleste alarm anlæg og kan tilbyde løsninger der passer præcis til det ønskede behov. I dag er der ingen grænser for hvad der er muligt, integration mellem alarmen og adgangskontrol er hyppigt anvendt. Dette gør det muligt at koble alarmen fra, samtidig med døren låses op eller føre log på hvem der har været inde og ude af virksomheden og hvornår.

Kontrolcentral

Vil tilbyder opkobling til vores professionelle kontrolcentraler, vi har et tæt samarbejde med de førende kontrolcentraler i landet og kan efterkomme kundens egne behov. Fordelen ved at være koblet på en kontrolcentral spænder vidt. Kontrolcentralen sørger for alle indkommende alarmer og samtidig oprettes en forholdsordre med en liste over kontaktpersoner i prioritets rækkefølge, ved manglende kontakt kan kontrolcentralen tilkalde en vægter hvis ønskelig som i mange tilfælde gør at man undgår ubehagelige oplevelser.

 

Til trods for at Vanderbilt Industries er en forholdsvis ny producent af alarmanlæg, har de allerede nu bevist sine kompetencer og kunnen. Tidligere var Vanderbilt ejet af Siemens som er kendt for at producere noget af verden bedste og mest driftssikker elektronik. Vi har siden vi startede med at installere alarmanlæg fra Vanderbilt leveret mere end 100 anlæg, og med en minimum af fejl har vi fuld tillid til systemerne.

Hvis forsikrings kravene tillader kan man fra en app udviklet til anlægget styre alle begivenhederne som, alfstilling af alarm, tilkobling af alarm, åbning af døre, og se status på de forskellige zoner.

Jeg vil gerne ringes op angående en løsning


Udfyld kontaktformularen og en af vore medarbejdere kontakter dig for at gennemgå dine behov for sikring. 

Web by the friendly dotpeople