Videoovervågning

Videoovervågning er den form for sikring der har den absolutte største præventiv virkning, i de senere år er prisen på kameraer faldet markant, men samtidig er kvaliteten blevet betydeligt forbedret, det er slut med grumsede billeder man tidligere så på diverse medier. 

Nutidens videoovervågning giver muligheder for sikring og sikkerhed på en helt ny plan. Kvaliteten på de anlæg vi tilbyder er alle i HD kvalitet, dette betyder der ikke længere er tvivl om hvem der har været på besøg og hvornår. Brugsvenligheden er også blevet væsentlig forbedret, og med teknikkens nærmeste ubegrænset fremskredne muligheder kan man i dag anvende videoovervågning til mange andre formål som eksempelvis ansigts-genkendelse, streaming til hjemmesider, automatiske nummerplade registrering, og andre smarte intuitive måder.

I dag er kvaliteten på kameraer markant bedre end nogensinde før, det skyldes primært at opløsningen vi i dag optager i er fuld HD - herunder ses et eksempel på kvaliteten.

De fleste udendørs kameraer har indbygget IR lys til belysning om natten. Det er stort set usynlig til det menneskelig øje men kameraet kan se lyset.

 

Jeg vil gerne ringes op angående en løsning


Udfyld kontaktformularen og en af vore medarbejdere kontakter dig for at gennemgå dine behov for sikring. 

Web by the friendly dotpeople