Brand

Brandsikring i din virksomhed er i dag en selvfølge, og endda et lovkrav. Hos FD Alarmer A/S har vi ekspertisen i at levere den rigtige løsning.

ABA – Automatisk Brand Alarm Anlæg.

ABA anlæg er i alle nye erhvervs bygninger i dag et lovkrav. Med et ABA anlæg sikrer man sig hurtig respons hvis skaden skulle opstå og der opstår brand i din forretning, institution eller anden offentlig byggeri.

Typisk er et ABA anlæg bygget op omkring 1 hovedcentral hvorpå man tilslutter forskellige detekterings enheder som f.eks. Røg/Gas Detektorer, Alarm Udtryk, Signalgiver, Udvendig Blink, og samtidig kan en automatisk orienteringsplan iværksættes.

ABV – Automatisk Brand Ventilations Anlæg.

Automatisk brandventilation er et supplement til brandsikkerheden i din virksomhed eller institution, det er i de fleste tilfælde ikke selve ilden, der gør person eller værdiskade men derimod udviklingen af det giftige røg. Dette kan minimeres ved installation af et ABV anlæg hvor spredning minimeres ved at sørge for at der automatisk lukkes eller åbnes ventilations og andre luftkilder.Vi leverer nogle af de meste alsidige og brugervenlige centraler så man altid er klar til fremtiden - kontakt os for yderligere info.

Jeg vil gerne ringes op angående en løsning


Udfyld kontaktformularen og en af vore medarbejdere kontakter dig for at gennemgå dine behov for sikring. 

Web by the friendly dotpeople