Om os

FD Alarmer (FD Sikring A/S)
Vi har ekspertisen, og vil gennem tæt dialog med dig som kunde, sikre en kvalificeret rådgivning, der dækker dine ønsker og behov ud i fremtiden.

FD Alarmer har eksisteret siden 1990. I juli 2013 blev Ringkøbing-Skjern Låseteknik tilkøbt og begge rådgiver i dag, såvel virksomheder som private, om de forskellige muligheder for sikring og kontrol.
I 2017 blev Ringkøbing-Skjern Låseteknik så frasolgt til Herning Låsekompagni.
Samarbejdet består dog i god stil.
Kvalitetsløsninger til industri-, detail- og privatmarkedet
Vi monterer alt fra simple alarmer til videoovervågning, udvidede alarmanlæg, adgangskontrol, m.v.
Som din lokale alarminstallatør tilbyder vi erfaring, tryghed og kvalitetsbevidst arbejde til konkurrencedygtige priser.

Har du brug for hjælp?
Hvis uheldet skulle være ude, og du står og har brug for akut hjælp, står vi klar hurtigst muligt – alle døgnets 24 timer.
Vi tilbyder også efterfølgende at komme tilbage og gennemgå din virksomhed, din bolig eller dit sommerhus, således at alle kan opnå og føle en større sikkerhed og tryghed.
Vi deltager løbende på kurser og alle former for øvrig efteruddannelse. Dermed er vi altid på forkant med den nyeste udvikling og kan levere det bedste inden for sikrings teknik.
Vi går utrolig meget op i kvaliteten i vores arbejde og i trygheden hos vores kunder. Og vi sørger altid for at overholde aftalte betingelser og leveringstider. Det er virksomhedens mål altid at levere et godt stykke arbejde, der indfrier kundens forventninger i henhold til det, vi har aftalt.
Tag kontakt, og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvilke alarm- og sikrings løsninger vi kan tilbyde. 

Vi Støtter det lokale.

Vi føler for det område som vi driver forretning i, derfor er FD Alarmer landsdelens førende leverandør af sikrings anlæg, samtidig sponsorere vi diverse foreninger, sports klubber, og institutioner.

ISO Godkendt på Alarm, Videoovervågning, og Adgangskontrol.

Vælger du os som din sikrings leverandør er du i trygge hænder, vi har styr på vores arbejde og kan med stolthed sige vi er ISO kvalificeret, samtidig er vi registreret hos Forsikring & Pension som godkendt montør, så hvis i har forsikrings krav på jeres sikring, kan vi også udføre dette.

Web by the friendly dotpeople